Natlakken & Bescherm coatings

Natlakken & Bescherm coatings

NATLAKKEN

 

Na de demontage en juiste voorbehandeling komen we tot het natlakken van uw voertuig of materiaal.

De voorbehandeling, matteren, stralen, metalliseren of aanbrengen van primer, is afhankelijk van de ondergrond en de doelstelling.

Naast het (her)spuiten van voertuigen, kunt u bij ons terecht voor allerlei serie lakwerk.

Ral- of Pantone-kleuren, in metallic of niet, lakken wij dagelijks in één van onze vier vernieuwde spuitcabines. Van een één laags systeem tot een meerder lagen systeem. Brengt u een kleur op staal aan, dan wordt deze binnenshuis nagemaakt.

Daag ons uit… en wij geven er kleur aan!BESCHERM COATINGS

Sinds tien jaar zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van coatings die verschillende types van ondergronden beschermen. De coatings verlengen hierbij de levensduur wat voor de klant een aanzienlijk kostenbesparing op termijn biedt.

Een belangrijk domein binnen dit onderdeel van ons bedrijf zijn de bulkopleggers (onderlossers en citernes). De coating wordt aangebracht op de binnenwand en zorgt voor een beschermende film voor het transport van zuren, basen, ADR, …

Opleggers;

Een belangrijk domein binnen deze afdeling van ons bedrijf zijn de bulkopleggers (onderlossers, achterlossers en citernes). De coating wordt aangebracht op de binnenwand en zorgt voor een beschermende film voor het transport van zuren, basen, ADR, bio diesel, …

Een snel en zeer betrouwbaar systeem is essentieel voor een transportfirma. Daarop hebben wij onze werkwijze gericht! Informeer naar de mogelijkheden die er voor uw bedrijf bestaan bij ons. Samen juist inplannen en uw oplegger staat slechts een minimum aan tijd stil.

Cleanen, voorbehandelen, coaten, uitharden en reinigen in enkele dagen tijd, voor jaren bescherming en zorgeloos transport.

Wij kunnen het, wij doen het!